Condiții Voucher

Condiții Voucher Promoții

Poți activa o singură reducere per comandă. Reducerile provenite din vouchere (coduri de discount) nu sunt valabile în combinație cu alte vouchere, promoții și reduceri EXTRA. În cazul returnării complete a comenzii, valoarea reducerii expiră. În cazul unui retur parțial, valoarea reducerii va fi aplicată la articolele eligibile rămase. Nu este posibilă acordarea unui voucher nou drept compensație sau înlocuire, indiferent de valoarea acestuia.

    • Voucher cu cod de reducere

Codul voucher nu poate fi transmis și poate fi folosit doar în combinație cu o comandă pe officepluscenter.ro. Reducerea va fi dedusă automat la introducerea codului voucher în câmpul „Cod voucher” și apăsarea butonului „Aplicare” înainte de încheierea comenzii. Voucherul este dedus automat din valoarea comenzii sau din valoarea produselor eligibile. Nu există o valoare minimă stabilită pentru comandă, excepție făcând voucherele pe care este menționată o valoare minimă adăugată în coș. Este datoria clientului să se informeze care produse sunt eligibile pentru reducere. La finalizarea comenzii dacă produsele nu sunt eligibile nu se aplică reducerea sau, in unele cazuri, apare un mesaj de avertizare.

În cazul returnării comenzii, valoarea voucherului expiră.

      • Unde nu se aplică reducere

Codul voucher nu este valabil pentru următoarele categorii: Colecții Speciale, Colecție Crăciun, Colecții, Hunter Pack, Agende personalizate, Pixuri personalizate, Port carduri personalizate. Excepție fac voucherele pe care este menționată reducerea aplicată produselor din lista anterioară.

Codul voucher nu este valabil în combinație cu alte promoții, vouchere sau reduceri EXTRA. La pierderea sau furtul cuponului, nu este posibilă acordarea unui cupon nou. Nu este posibilă acordarea unui voucher nou drept compensație sau înlocuire, indiferent de valoarea acestuia.

Codurile “album10” și “canvas20” au fost înlocuite cu reduceri aplicate direct pe produs, în site. Nu mai este necesară introducerea codului. (promoție valabilă din 7.04.2023 până la 30.04.2023 ora 23.59).

Codul “newsletter20” nu mai este disponibil începând cu 01.02.2024. Promoția nu mai este disponibilă pe site. Pentru informații suplimentare vă rugăm să ne contactați.

    •  

Telefon

0744 983428

Magazin

Luni - Vineri - 10:00 - 22:00
Sâmbăta - Duminica - 10:00 - 22:00

Email

comenzi@officepluscenter.ro

COS

Cumpără de minim 200 lei şi beneficiezi de transport GRATUIT !

Profită de ofertele de început de an!

Logare

Nu ai un cont?

Acest website foloseste cookie-uri proprii si de la terti pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.
Incepe sa scrii ceea ce vrei sa cumperi