Servicii

Office Plus Center îți oferă o paletă variată de servicii pentru toate nevoile tale fotografice. De la printarea fotografiilor pe hârtie fotografică premium, pentru a-ți păstra amintirile vii și palpabile, la realizarea fotografiilor de tip ID pentru buletin, viză sau pașaport, asigurând conformitatea cu cerințele legale.

Dacă îți dorești să aduci un plus de valoare amintirilor tale, realizăm cu pasiune și profesionalism albume foto personalizate, în care fiecare detaliu contează. Serviciul nostru de înrămare transformă fotografiile preferate în adevărate opere de artă, adăugându-le eleganță și rafinament.

Pentru o notă personalizată, punem la dispoziție serviciul de gravare a plăcuțelor, fie că este vorba de numere de casă sau ecusoane. Alegerea potrivită pentru a te diferenția și a adăuga un strop de originalitate. Și nu uita de printul digital - avem echipamente de ultimă generație pentru a satisface cerințele tale moderne de comunicare vizuală.

La Office Plus Center, ne dedicăm fiecărui proiect cu pasiune și profesionalism, transformând cerințele tale în produse și amintiri de calitate superioară.

Vino și tu la OfficePlus!

Gmail

contact@officepluscenter.ro

Telefon

0744 983 428

Locație

Str. Avram Iancu 492-500, incinta Mall VIVO! Cluj-Napoca, Florești.

COS

Cumpără de minim 200 lei şi beneficiezi de transport GRATUIT !

Profită de ofertele acestei luni!

Logare

Nu ai un cont?

Incepe sa scrii ceea ce vrei sa cumperi