Despre noi

Momentele fericite petrecute alături de familie și prieteni au un loc special în sufletele noastre. Aceste amintiri deosebite merită un loc aparte în căminul tău, astfel îți vor aduce zâmbetul pe buze în fiecare zi. Fotografiile sunt alegerea perfectă atunci când dorești să materializezi amintirile create.

Așadar, echipa Office Plus Center îți transformă amintirile în fotografii minunate prin servicii de developare foto. Fotografiile pot fi imprimate în mai multe dimensiuni și pe materiale diferite, de la hârtie fotografică, până la tablouri canvas. Iar, pentru a le păstra cât mai bine și a le putea vedea oricând dorești, la noi vei găsi cele mai frumoase rame și albume foto carte.

De asemenea, dacă vrei să le dăruiești celor apropiați un cadou de neuitat, atunci ai ajuns în locul potrivit! Alegerea unui cadou pentru cei dragi nu este întotdeauna ușoară. Din acest motiv, îți punem la dispoziție servicii de personalizare care te vor ajuta să alcătuiești cadoul perfect.

Punem suflet în ceea ce facem, iar acest lucru se reflectă în calitatea produselor noastre. Suntem atenți la detalii și vrem ca fiecare produs să aducă bucurie în viața celor care îl primesc. Excelăm, de asemenea, și la capitolul rapiditate, fiindcă știm foarte bine cât este de important să dăruiești cadoul potrivit la momentul oportun.

Printre serviciile pe care le oferim, se regăsesc: imprimare de fotografii, imprimare canvas, albume foto și diverse categorii de produse personalizate.

Vino și tu la OfficePlus!

Gmail

comenzi@officepluscenter.ro

Telefon

0744 983 428

Locație

Str. Avram Iancu 492-500, incinta Mall VIVO! Cluj-Napoca, Florești.

COS
Logare

Nu ai un cont?

Abonează-te și primești 20% reducere la prima ta comandă!

Alege să te abonezi la newsletter-ul nostru și ai o reducere de 20% la coșul de cumpărături.

De asemenea, dacă plasezi o comandă care depășește suma de 200 lei, primești transportul GRATUIT!

Acest website foloseste cookie-uri proprii si de la terti pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.
Incepe sa scrii ceea ce vrei sa cumperi