Cum îmi pot ridica comanda?

Te-ai întrebat cum vei intra în posesia comenzii tale?
Vrei să plasezi o comandă pe site-ul nostru, dar nu știi cum vei intra în posesia produselor achiziționate? După ce comanda a fost finalizată va începe procesul de expediere a pachetului. 
Ține cont că indiferent de modalitatea aleasă, vei fi contactat telefonic sau prin Email pentru a fi informat referitor la starea comenzii.

    • Livrare prin Curier

Dacă vei opta pentru modalitatea de livrare prin curier te vom contacta înainte de expediere pentru a ne asigura că vei putea prelua coletul atunci când livratorul va ajunge la tine.
Plasează comanda până la ora 13:30 și facem tot posibilul să expediem coletul în aceeași zi! Comenzile primite după această oră vor fi expediate următoarea zi. Alte termene de execuție se regăsesc pe paginile produselor.

      • Ridicare personală din magazin

Dacă vei opta pentru ridicarea personală din magazin a comenzii plasate online te așteptăm la punctul nostru de lucru din VIVO! Cluj-Napoca, Florești, str. Avram Iancu, nr. 492-500, magazin OfficePlus.

      • Detalii ridicare

  Vom avea nevoie doar de numărul comenzii sau de numele de pe care a fost plasată comanda.

 

Telefon

0744 983428

Magazin

Luni - Vineri - 10:00 - 22:00
Sâmbăta - Duminica - 10:00 - 22:00

Email

comenzi@officepluscenter.ro

COS
Logare

Nu ai un cont?

Abonează-te și primești 20% reducere la prima ta comandă!

Alege să te abonezi la newsletter-ul nostru și ai o reducere de 20% la coșul de cumpărături.

De asemenea, dacă plasezi o comandă care depășește suma de 200 lei, primești transportul GRATUIT!

Acest website foloseste cookie-uri proprii si de la terti pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.
Incepe sa scrii ceea ce vrei sa cumperi