Printare poze si developare poze

Office Plus Center

Printare și Developare Poze

La Office Plus Center, vă oferim soluții profesionale și de înaltă calitate pentru a vă transforma amintirile prețioase în fotografii de durată. Fie că aveți nevoie de printare digitală, developare foto tradițională sau chiar crearea unor albume personalizate, echipa noastră de experți este aici să vă ajute. Descoperiți o gamă largă de opțiuni, de la dimensiuni standard până la formate personalizate și materiale premium. Nu mai așteptați - imortalizați momentele speciale ale vieții cu serviciile noastre de printare și developare poze!

4.5 din 133 Google reviews
4.5/5
Daniel - Iosif Ureche
Read More
De fiecare dată când am avut nevoie de un print rapid și calitativ, le-am trimis un e-mail și m-au rezolvat în cel mai scurt timp posibil. Servicii de calitate, dar mai ales oameni de calitate!
Silvia Pripon
Read More
Profesioniști! Întotdeauna când am apelat la ei, serviciile au fost de calitate. Personal amabil, serioși, promti. 👍
Giulia G.
Read More
Recomand cu mare drag. Raspund repede, sunt seriosi si echipa este super
Ovidiu
Read More
Oameni faini, serviabili, nu am stat niciodata prea mult sa rezolv ce era nevoie, atmosfera calma, servicii profi. Merg cu incredere! Ori de cate ori. 💪
Raluca Malache
Read More
Am rezolvat aici cu niste flyere pe care in alta parte in oras nu au vrut sa ni le scoata pentru ca au zis ca nu se poate. Super profi👍
Andreea Mare
Read More
Personal drăguț, foarte rapizi și calitate buna! Recomand!
István Szilárd Szász
Read More
Sunt foarte multumit! Sunt rapide si profesional. Recomand
Marius Maris
Read More
Sunt foarte priceputi in ce fac. Va recomand cu incredere🙂😁
Cristurean Diana
Read More
Multumita de serviciile oferite. Angajati dispusi sa ajute!
Ciprian Bondar
Read More
Personal super drăguț timp de așteptare scurt Plus că programul este zilnic intre 10-22
Previous
Next

În era camerelor foto digitale și a smartphone-urilor, este ușor să faci o mulțime de fotografii ale vieții de zi cu zi. Dar ce se întâmplă cu aceste fotografii digitale odată ce le facem? În timp ce unii aleg să le păstreze stocate pe dispozitivele lor, alții preferă încă să aibă copii fizice pe care le pot ține în mână și le pot afișa în casele lor. Aici intervin serviciile de print, developare poze, fotografii, imprimare foto.

La Office Plus Center, oferim o gamă largă de servicii de print, developare poze, fotografii, imprimare foto pentru a transforma amintirile tale digitale în print-uri de calitate superioară.

Print foto / Developare Online

Office Plus Center oferă serviciu de comenzi online pentru print și developare foto. Serviciile de print online îți permit să încarci fotografiile digitale și să comanzi print-uri din confortul casei tale.

Print fotografii pentru tablou

Printurile fotografice tablou sunt o modalitate excelentă de a transforma fotografiile tale preferate în lucrări de artă elegante și personalizate. Indiferent dacă alegi să îți afișezi fotografiile într-un stil minimalist sau să creezi o galerie de artă eclectică, printurile fotografice tablou pot adăuga un element special în orice cameră din casa ta.

Print Tablou Canvas

Printurile tablou canvas sunt o modalitate excelentă de a adăuga o notă personală în decorul casei tale. Indiferent dacă alegi să îți afișezi fotografiile preferate într-un stil minimalist sau să creezi o galerie de artă eclectică, printurile tablou canvas pot adăuga un element special în orice cameră din casa ta.

Print fotografii buletin, fotografii viza sau fotografii pasaport

Fotografiile pentru buletin, viza sau pașaport sunt necesare pentru multe activități și formalități. Indiferent dacă trebuie să faci un pașaport nou, să aplici pentru o viză sau să îți schimbi buletinul, ai nevoie de fotografii care respectă anumite standarde și cerințe.

Pot să printez și alte tipuri de imagini pe canvas, nu doar fotografii?

Da, poți printa orice imagine pe canvas, inclusiv desene, picturi sau alte tipuri de imagini.

Cum să îngrijesc de printul meu tablou canvas?

Pentru a îngriji printul tablou canvas, evită expunerea la lumină directă a soarelui sau la umiditate. Poți să ștergi ușor canvasul cu o cârpă uscată, pentru a îndepărta praful.

Pot să personalizez dimensiunea și opțiunile de montare pentru printul meu tablou canvas?

Da, oferim opțiuni de personalizare pentru dimensiune și opțiuni de montare, pentru a se potrivi nevoilor tale unice.

Care sunt dimensiunile disponibile pentru fotografii pe care le puteți imprima?

Oferim o varietate de dimensiuni pentru fotografiile pe care le putem imprima, de la dimensiuni standard pentru buletin sau pașaport, până la dimensiuni mai mari pentru cadre sau afișe.

Ce tipuri de hârtie folosiți pentru printurile fotografice?

Folosim hârtie de înaltă calitate Fujifilm, care este potrivită pentru imprimarea fotografiilor. Aceasta are o textură mată elegantă și asigură o calitate excelentă a imprimării.

Care este timpul de așteptare pentru obținerea fotografiilor imprimate?

Timpul de așteptare depinde de numărul de fotografii pe care trebuie să le imprimăm și de mărimea acestora. În general, îți vom putea oferi fotografiile în 1-3 zile lucrătoare. 

Pot să personalizez dimensiunea pentru fotografiile mele?

Da, oferim opțiuni de personalizare pentru dimensiunea fotografiilor tale. Poți alege dimensiunea dorită și tipul de hârtie care se potrivește cel mai bine nevoilor tale.

COS

Cumpără de minim 200 lei şi beneficiezi de transport GRATUIT !

Profită de ofertele de început de an!

Logare

Nu ai un cont?

Acest website foloseste cookie-uri proprii si de la terti pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.
Incepe sa scrii ceea ce vrei sa cumperi